Soc de Martorelles, un poble del Vallès envoltat de natura a prop de Barcelona. Des de ben petita m’ha agradat dibuixar i submergir-me dins de contes i llibres, en el seu contingut però sobretot en les seves il·lustracions.

Actualment estic cursant Belles Arts per a enriquir la meva passió que de mica en mica va configurant-se com a ofici convertit en mode de vida.

El meu treball mostra un interès especial per les relacions de l’individu envers l’espai personal, entès com a petits amagatalls o refugis interiors. A través de l’observació dels elements del quotidià, intento transmetre una càlida mirada del viure, creant a través de la il·lustració un món altern per a submergir-se petits i grans.

I am from Martorelles, a little village surrounded by nature near Barcelona. Since I was a child I have liked to draw and dive into stories and books, in their content but above all in their illustrations.

I am currently studying Fine Arts in the University of Barcelona to enrich my passion that gradually becomes a profession that has become a way of life.

My work shows a special interest in the relationships of the individual towards personal space, understood as small hiding places or inner refuges. Through the observation of everyday elements, I try to convey a warm look of life, creating through the illustration an alternating world to dive to small and large.

© Júlia Quintana   All Rights Reserved

Lloc web desenvolupat per Gerard Magrinyà